Fri frakt over 1.000kr - Kun lave priser

Om Jensen Outlet

Jensen of Scandinavia er nå en del av Heimgard Technologies. Jensen Outlet (jensenoutlet.no) er en offisiell outlet på nett fra Heimgard (Heimgard Technologies AS - Org. nr. 985 439 419). Her selger vi kvalitetsprodukter til markedets beste priser. På alle produkter har du full garanti og 14 dagers angre- og returrett, i tillegg til 12 måneder gratis telefonsupport på alle våre produkter. Normal leveringstid er 3 - 5 dager fra du har foretatt ditt kjøp, avhengig av hvor i Norge du bor. Vi leverer kun til adresser i Norge. 

 

Om Heimgard Technologies

Vi er et norsk selskap som utvikler og produserer nettverk, smarthjem og multimedia produkter av høyeste kvalitet. Heimgard Technologies er markedsleder i det skandinaviske markedet, og har siden Jensen konseptet ble lansert i 1999 vært en ubetinget suksess. Vårt hovedkontor ligger i Sommerrogata 13-15 i Oslo. Vårt lager ligger i Gneisveien 30, 2020 Skedsmokorset, og denne adressen må benyttes ved retur til oss.

 

12 måneder gratis telefonsupport

Alle Heimgard Technologies produkter leveres med 12 måneders gratis telefonsupport fra kjøpsdato. Når du kontakter telefonsupport får du snakke med en kundekonsulent som snakker Norsk, Svensk eller Engelsk.

Ring vår support på telefon: 22 32 30 76

Våre telefonlinjer er åpne mandag til fredag kl. 09.00-17.00

Eller kontakt oss på e-post: support@heimgard.com